Rezultatele alegerilor parlamentare din 11 decembrie fac „victime” în PNL Constanţa. Ovidiu Cupşa şi deja fostul deputat Victor Manea şi-au anunţat, astăzi, demisia din conducerea Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa. Un alt membru liberal care şi-a dat demisia din structura de conducere a organizaţiei este Dan Pisică.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Vom reveni.

 

UPDATE 18.50

Potrivit unor surse participante la discuţie, cei trei liberali s-au plâns de fosta conducere centrală a PNL, dar şi de actuala conducere judeţeană.

UPDATE 19.15. Ce spune preşedintele PNL Constanţa

 

Gheorghe Dragomir, liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, a mărturisit că regretă gestul colegilor săi. „Îmi pare rău că în momente de cumpănă, când partidul trece prin momente dificile, unii pleacă tocmai din acest motiv, acela că urmează timpuri grele pentru filială, timpuri în care ar trebui ca ei să întoarcă spre partid binele care li s-a făcut”.

UPDATE 19.20

Ovidiu Cupşa, unul dintre liberalii demisionari, susţine că unul dintre motivele demisiei sale este legat de faptul că Organizaţia PNL Constanţa ar fi refuzat să îşi asume eşecul scrutinului din 11 decembrie. „S-a aruncat vina pe Alina Gorghiu, dar aici nu există un singur vinovat. Nu un singur om este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat. Activul de partid a fost demobilizat în ultimii ani. Mi-am dat demisia de onoare, dacă pot spune aşa, şi fiindcă am propus ca filiala PNL Constanţa să aibă o conducere interimară, în persoana unui primar cu rezultate bune, dar propunerea mea nu a fost deloc agreată”.

Cupşa a menţionat şi că nu are în vedere, în acest moment, să se orienteze spre alt partid, subliniind că nu a demisionat din PNL, ci doar din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei.

(Citit de 614 ori, 1 afisari astazi)