Asociaţia Constanţa Noastră este persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă. 

Promotii tablouri pecanvas.ro

CONSTANŢA NOASTRĂ este un proiect mass-media independent.

Ziarul Constanţa noastră s-a născut ca un RĂSPUNS, pe de o parte la nevoia noastră de a ne face meseria corect şi profesionist, fără alte limitări decât acelea impuse de legile româneşti şi de codul etic, pe de altă parte la nevoia publicului constănţean de a avea acces la un altfel de conţinut decât acela deja existent pe piaţa mass media din regiune. În contextul în care, de peste un deceniu, oraşul şi judeţul Constanţa au fost „Republica Mazăre”, inclusiv din punct de vedere mediatic, în contextul tabloidizării accelerate a presei şi scăderii calităţii produsului jurnalistic, ne propunem să furnizăm informaţii complet şi corect documentate, opinii coerente, originale şi bine redactate, analize în profunzime, interviuri cu persoane competente din diverse domenii de activitate, cronici culturale de substanţă.

În ziarul nostru ne fac onoarea să publice, pro bono, colaboratori valoroşi. Am creat, de asemenea, o secţiune în care vor apărea materiale primite din diaspora României, precum şi o secţiune pentru aspiranţi la jurnalism, şi anume pentru studenţii şi elevii constănţeni.

CONTACT:

Email:

constantanoastra2015@yahoo.com

Facebook: Constanta Noastra – media/news/publishing