O fotografie personală ce poate fi prelucrată artistic de designeri, o pictură celebră al cărui original este expus la Luvru, una dintre sutele de fotografii profesioniste, unul dintre sutele de modele grafice realizate pe calculator, în orice gamă cromatică – toate acestea pot decora pereţii locuinţelor, la un preţ invers proporţional cu efectul pe care îl au asupra stării de spirit şi satisfacţiei estetice.

Promotii tablouri pecanvas.ro

O firmă din Constanţa pune la dispoziţie, cu minimum de efort din partea cumpărătorului, tablouri canvas personalizate, comandate online şi livrate la domiciliu, prin site-ul www.pecanvas.ro.

Canvas este, în zilele noastre, o modalitate ieftină şi de bun gust pentru decorarea caselor într-un stil modern, imprimând încăperilor nota personală a proprietarului. Canvas este pânza imprimată cu orice imagine şi întinsă pe un cadru de lemn. Este ca un tablou, dar fără ramă, o decoraţiune modernă, minimalistă, potrivită pentru orice tip de amenajare.

Tablouri în alb şi negru, tablouri cu diverse simboluri, tablouri care aduc primăvara în casă, tablouri cu motocicleta sau autoturismul preferat, tablouri cu peisaje, cu flori sau cu animale, tablouri cu fotografii subacvatice sau cu monumente arhitectonice, la orice dimensiuni şi în orice combinaţii sunt ofertele site-ului PeCanvas (Tablouri Canvas Premium).

Orice fotografie personală – de la nuntă, de la botez, din concedii petrecute la munte, la mare sau în străinătate, de la serbările copiilor – poate fi transpusă pe pânză şi apoi aşezată la locul potrivit, pe pereţii încăperilor. Şi totul se petrece online: cumpărătorul trebuie doar să încarce fotografia pe site şi să selecteze dimensiunile dorite, având posibilitatea de a comanda modificări suplimentare ale fotografiei (corectări, contrast, luminozitate, îndepărtarea fundalului, alte efecte artistice).

În aceste zile, cu ocazia apropierii Valentine’s Day, magazinul online oferă reduceri de 50 la sută, astfel că îndrăgostiţii pot profita de posibilitatea de a oferi un cadou semnificativ pentru relaţie, dar aproape nesemnificativ pentru buzunar. Pentru exemplificare, un tablou de 30/40 cm costă doar 35 lei.

(P)

(Citit de 301 ori, 1 afisari astazi)