Doina Păuleanu, critic şi istoric de artă, directorul Muzelui de Artă din Constanţa, a fost laureată cu premiu special la Gala „Oamenii Timpului”, care s-a desfăşurat la Iaşi şi a fost transmisă în direct de Realitatea TV. Doina Păuleanu a fost printre cele opt personalităţi premiate pentru că au atins standardele de excelență ale domeniului în care activează.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Premiul a fost oferit de Daniel Citirigă, lector la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, cel care a fost managerul zonal în Dobrogea al Campaniei „Oamenii Timpului”.

Alături de muzeograful constănţean au mai fost premiaţi filosoful Mihai Șora, actorul Ilie Gheorghe, de la Teatrul Național din Craiova, scriitorul Cornel Ungureanu, antreprenorul Valentin Lungu, președintele Astra Film Festival, Dumitru Budrală, Orchestra Națională de Tineret şi Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Scriitorul Mircea Cărtărescu, jurnalistul Paul Radu și preotul Constantin Necula au primit trei dintre cele zece trofee acordate pe secţiuni.

Campania „Oamenii Timpului” este un proiect al Asociaţiei Revistei „Timpul” din Iaşi, care îşi propune să răsplătească şi să promoveze vârfurile vieţii culturale şi sociale. Ediția a III-a a extins Campania la nivelul întregii țări, precum și în Republica Moldova, regiunea Cernăuți și diaspora.

(Citit de 469 ori, 1 afisari astazi)