Pentru că în Ținutul Magic al Crăciunului, poveştile nu se măsoară în clipe, ci în emoţie şi zâmbete, organizatorii Festivalului Iernii au decis să ofere administrației publice locale amintiri de neuitat. Astfel, personajele din basmele copilăriei noastre şi ale poveştilor moderne au pus, pentru o oră, stăpânire pe Primăria Constanța, unde au dansat și au cântat colinde și melodii dedicate sărbătorilor de iarnă, spre bucuria tuturor.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Mai exact, Tărâmul Magic al Crăciunului s-a mutat, pentru puțin timp, în sediul administrației locale, acolo unde, personaje de poveste au fost întâmpinate, în Sala Remus Opreanu, de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, de viceprimarii Costin Răsăuţeanu şi Dumitru Babu, dar şi de angajaţii instituţiei. „Vă mulțumesc că ați venit să ne bucurați în casa noastră, dar și pentru că timp de o lună aveți grijă ca cei mici să zâmbească, să fie fericiți și mereu surprinși în Tărâmul Magic. Câteodată, prinși de grijile cotidiane și pregătirile pentru sărbători, uităm să acordăm mai mult timp copiilor noștri, dar voi ne ajutați să ne reamintim și să petrecem împreună momente frumoase“, a transmis Decebal Făgădău organizatorilor Festivalului Iernii și personajelor din povești. 

Constănţenii şi-au putut reîntâlni, aseară, eroii din basme în Tărâmul Magic al Crăciunului şi în music hall-ul „Poveștile lumii într-un… cazan“. Ulterior pe scenă au urcat ansambluri folclorice, iar de la ora 20.45 a avut loc spectacolul „Punguța cu doi bani“.

Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa. Accesul este liber!


 

 

 

(Citit de 113 ori, 1 afisari astazi)