Un spectacol caritabil va avea loc, în această seară, începând cu ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanţa. Marian Cozma Band, Nikolaos Papadopoulos şi ansamblul Nea Ellada, trupa de dans All in One Dance şi alţi artişti locali vor urca pe scenă pentru Diana Popescu, tânăra studentă la Medicină diagnosticată cu o boală grea. „Astfel, un suflet care se pregătea să se lupte cu suferinţa de pe poziţia de medic, va trebui să o privească în faţă de pe poziţia de pacient. Iar noi trebuie şi putem să-i fim alături”. Aşa sună anunţul făcut de colegii tinerei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, care speră că bunătatea şi iubirea de aproapele o vor putea salva pe tânără.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Biletul pentru evenimentul din această seară costă doar 25 de lei, iar fondurile colectate vor ajunge în contul Dianei (RAIFFEISEN BANK SA, CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI, Diana Popescu).

Elena Vasile este organizatorul spectacolului din această seară şi este cea în măsură să ofere detalii despre eveniment (0722.165.275).

 

 

(Citit de 886 ori, 1 afisari astazi)