AG Weinberger Band revine la Constanţa cu ocazia unui concert extraordinar. Evenimentul, ce nu poate fi ratat de pasionaţii de blues şi jazz, va avea loc duminică, de la ora 20.30, în Club Doors. Un concert de colecţie, alături de un artist de cea mai înaltă clasă, care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță şi expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi”, se menţionează pe pagina de Facebook a evenimentului.
AG Weinberger în formulă de band reuneşte piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecţie, adevărate bijuterii muzicale pe care, în România, doar AG Weinberger le cântă.
Considerat de către critici „Mr. Blues al României”, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile
Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Concertul este un eveniment caritabil, organizat de Rotary, Clubul Pontus Euxinus Constanţa. O parte din fondurile obţinute vor fi direcţionate către dotarea de şcoli şi grădiniţe din mediul rural.

(Citit de 86 ori, 1 afisari astazi)