Domnule Prim-Ministru,

Promotii tablouri pecanvas.ro

Nu mai suport să văd Cazinoul în ruină.

A fost Mazăre care s-a ocupat mai mult de Mamaia decât de identitatea Constanţei – deh, un biet orășel care există de 2500 de ani, probabil cel mai vechi de pe teritoriul României care mai funcționează (deși funcționează e cam mult spus). Clădirea emblemă a oraşului a fost concesionată unei firme care n-a făcut nimic câțiva ani, până a dat faliment. Apoi a fost predată d-nei Udrea care a încercat să o urnească, dar PDL-ul a căzut, Trăiască PSD-ul!… și Cazinoul s-a întors la Primăria din Constanța.

Din nou nu s-a făcut nimic, doar au trecut vreo două-trei ierni care l-au distrus pe dinafară, dar și pe dinăuntru – căci nu mai avea geamuri!

Şi a rămas fără geamuri, așa că vestitul Cazinou a devenit sediu pentru Sfatul Porumbeilor. Şi acum putem număra acolo destule necuvântătoare care mai de care mai rotofeie, de toate culorile – și se tot înmulțesc. Iar pe pardoseli se clădesc stalagmite excrementoase unice în sud-estul Europei.

Nu mai suport! – iar s-a mutat Cazinoul la București, deși ruina lui persistă în peisaj. S-au alocat chiar și bani pentru reparații / reamenajare. S-a făcut chiar și o licitație, după CELEBRELE LEGI ALE ȚĂRII. De ce celebre? Păi, domnule Prim Ministru, e vorba de legile care permit contestări prelungite, care permit reluarea licitației, apoi permit iar contestări, apoi iar licitație, apoi, apoi…

Ce dacă obiectul licitaţiei, Cazinoul, este emblema, simbolul Constanței?

Licitați, Contestați, Licitați, Connnnnnnnnnnnntttttttttttttttttttteeeeesssstttaați! Până ajunge o gămadă de moloz!

Nu mai suport, domnule! Faceți ceva și pentru noi! Legați-vă la ochi şi alegeți! Sau băgați bilețelele într-o șapcă și trageți unu’ la-ntâmplare și găsiți dumneavoastră o soluție tehnocrată, să dați o hotărâre de guvern cu încredințare directă, că ăștia suferă de contestatită și nu le trece cu una – cu două. Ne-ați face și nouă, constănțenilor, un hatâr.

Nu mai suport, Domnule Prim-Ministru!

 

P.S. Constănțeni, puteți vota PETIȚIA ON-LINE aici!

 

Foto: hotnews.ro

(Citit de 4.031 ori, 1 afisari astazi)