Vicepremierul Gabriel Oprea a susţinut ieri, la cinci zile după moartea poliţistului Bogdan Gigină, prima conferinţă de presă. Previzibil, şeful MAI nu a acceptat să răspundă la întrebările ziariştilor, limitându-se la a citi un mesaj. Evident că în felul acesta multe întrebări şi controverse create în jurul morţii poliţistului de doar 28 de ani au rămas fără răspuns. Singura chestiune lămurită a fost aceea că vicepremierul  Oprea NU a oprit la locul accidentului.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Scandalul din jurul morţii poliţistului de doar 28 de ani naşte încă foarte multe comentarii. Unele, pe marginea legii. Altele, de natură morală. Marian Vasiliev, senator UNPR de Constanţa, susţine că singura chestiune care îl interesează este cea morală. „Probabil că vicepremierul Gabriel Oprea aşteaptă rezultatul anchetei. Nu vreau să vorbesc prostii. Nu ştiu de unde venea şi unde se deplasa. Coloana oficială nu mi se pare mare scofală. Ştiti câte coloane oficiale văd zilnic în Bucureşti?! Legislaţia românească e interpretabilă din acest punct de vedere, imediat se poate găsi un motiv pentru o coloană oficială”, a declarat Vasiliev. Evitând criticile în ceea ce îl priveşte pe şeful său pe linie de partid, Gabriel Oprea, senatorul UNPR de Constanţa a declarat, totuşi, că „cel mai bine ar fi fost ca acel poliţist să nu se fi aflat acolo pe motocicletă, pe timp de ploaie”. „Problema mea e una de natură morală, umană. Mă presează ideea că a murit un tânăr de 28 de ani”, a mărturisit Marian Vasiliev.

Am încercat să aflu un punct de vedere şi de la deputatul UNPR Florin Gheorghe, dar acesta din urmă a refuzat să comenteze. Surprinzător, de vreme ce toată lumea ştie că Gheorghe nu nutreşte pentru Gabriel Oprea decât o profundă şi mai veche antipatie.

 

Sursa foto: Facebook

(Citit de 120 ori, 1 afisari astazi)