Deputatul UNPR Florin Gheorghe confirma, pe 15 februarie, informaţia potrivit căreia el este candidatul UNPR la Primăria Constanţa, pe motiv că partidul condus de Gabriel Oprea l-ar considera omul potrivit, la locul şi momentul potrivit. „Trebuia să avem şi noi un candidat, iar partidul crede că eu sunt cea mai potrivită persoană. Aşa cum am spus în mai multe rânduri, atunci când am intrat în politică, am intrat cu gândul ca, la un moment dat, să fiu primarul Constanţei”, declara, acum două săptămâni, Florin Gheorghe, pentru Constanţa noastră.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Pesemne că n-ar fi tocmai momentul oportun. Sau omul potrivit. Asta fiindcă parlamentarul constănţean a diluat, ieri, informaţia iniţială. Că n-ar fi sigură candidatura, că demersul ar fi unul greu, că bla, bla, bla. „Aştept să văd dacă merită să mă înscriu în această cursă sau nu. Nu e un lucru uşor. La cum arată oraşul Constanţa şi la ce în Primăria Constanţa, cred că acela care va câştiga, după ce va câştiga, nu mai doarme”, a explicat Florin Gheorghe. În cele din urmă, deputatul „a scăldat-o”, declarând: „În principiu, aş candida, dar nu sunt 1oo% hotărât”. Rămâne, deci, de văzut, dacă parlamentarul va merge până la capăt cu intenţia de a candida la proximele alegeri locale.

Amintim că Florin Gheorghe a rămas în mentalul colectiv drept fostul consilier local care, în 2008, a depus jurământul de ales local încălţat în… şlapi şi purtând pantaloni scurţi. Totodată, Florin Gheorghe se poate lăuda cu o impresionantă traiectorie politică: a fost membru PDL, apoi preşedintele Organizaţiei Municipale a PMP Constanţa, ulterior deputat independent. În cele din urmă, s-a regăsit în UNPR, partidul condus de Gabriel Oprea.

(Citit de 298 ori, 1 afisari astazi)