Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa s-a întrunit, astăzi, într-o şedinţă, în cadrul căreia a decis să susţină, pentru cele două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, un PMP-ist şi un membru ALDE. Este vorba, conform PSD, de Claudiu Palaz, fost prefect al judeţului Constanţa, lider al PMP şi fost candidat la mandatul de primar al Constanţei, şi de Daniel Dumitru Learciu (ALDE).

Promotii tablouri pecanvas.ro

Mai mult decât atât, „prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea pozitiilor de viceprimar în municipiul Constanţa şi la nivelul judeţului, în consiliile locale”, se menţionează într-un comunicat de presă al PSD.

De precizat este însă faptul că, în ultimii şase ani, Claudiu Palaz a fost cel mai vehement contestatar al administraţiei PSD, atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean, asumându-şi o opoziţie constantă. De data aceasta însă, Palaz trece în barca PSD.

UPDATE:

Claudiu Palaz, liderul PMP, a transmis, cu puţin timp în urmă, un comunicat de presă pe acest subiect: „Am hotărât ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constănțeni să participăm la crearea unei majorități în cadrul Consiliului Județean Constanța.    Politica derulată de consilierii PMP nu va fi o politică de blocare a proiectelor Constanței, ci va fi o politică pentru constănțeni. Sunt convins că majoritatea creată în Consiliul Județean va duce la promovarea județului Constanța și la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea când eram prefect și pe care voi putea să le promovez de această dată prin prisma funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Claudiu Palaz.

 

Sursa foto: cugetliber.ro

(Citit de 266 ori, 1 afisari astazi)