Decebal Făgădău is feeling disappointed. Adică noi, constănţenii, l-am dezamăgit pe Decebal Făgădău… Ce trist!… Păi, măi, domnule Decebal Făgădău, cum credeţi că ne simţim noi, constănţenii, când ne uităm la dezastrul din jurul nostru?disappointed

Promotii tablouri pecanvas.ro

Cât de disappointed bănuiţi că suntem atunci când ne trezim în fiecare dimineaţă într-un oraş murdar, înghesuit de betoane, fără spaţii verzi, cu vagi urme de cultură, fără trotuare, fără parcări, fără transport în comun ecologic, fără coşuri de gunoi, plin de cerşetori la intersecţii? Disappointed nu descrie îndeajuns ce simţim când trecem pe lângă Cazinoul ajuns o ruină sau când scoatem bani din buzunar să plătim cea mai scumpă gigacalorie din ţară şi cel mai scump metru cub de apă potabilă. Iar atunci când îl auzim pe noul primar că vrea să ne scoată la muncă „voluntară” sub ameninţarea amenzilor de la Poliţia locală, după „disappointment”-ul de moment, pe care îl exprimăm sau îl înfrânăm, după temperamentul sau educaţia fiecăruia, ne întrebăm dacă şi familia Martin – Eduard, Dumitru, Gheorghe a.k.a. familia POLARIS, fie numele lor pomenite mai des, chiar dacă s-au dat la fund – va ieşi la curăţenie, la fel ca oamenii de rând care le-au îndesat şi le mai îndeasă lor miliarde în buzunare prin intermediul dumneavoastră, domnule Decebal Făgădău cel Degrabă Dezamăgit.

Nesimţiţii care descarcă moloz pe spaţiile-care-ar-trebui-să-fie-verzi o vor mai face, cu toate reportajele moralizatoare de la TV Neptun, atât timp cât Poliţia locală nu-i va prinde şi nu-i va amenda. Vagabonzii nu-şi vor duce pet-urile de bere şi resturile la gunoi, mai ales că nu cred că se prea uită la televizor, deci tot Poliţia locală trebuie să-i prindă, atunci când nu e prea ocupată să pună caracatiţe în zona peninsulară, unde au fost plantate mai multe indicatoare de parcare interzisă decât în tot restul Constanţei. Lumea va continua să arunce pe jos dacă nu va avea coşuri de gunoi la îndemână, şi în majoritatea zonelor nu sunt. Cât despre tufănelele care au umplut Constanţa în mod suspect, în pragul iernii, după ce majoritatea spaţiilor pentru flori au stat dezamăgitor de goale şi triste toată vara… pe bune? a fost furată o tufă din „arabescul” gândit de cei de la spaţii verzi?!!! A fost ciufulită alta de vreun îndrăgostit romantic sau de vreun câine mai agresiv în a-şi arăta masculinitatea?!!! Tragedie, nu glumă! Dar nu ne spuneţi şi nouă cât au costat şi cine le-a furnizat? Tot firma aceea cu denumire provocatoare pentru pasionaţii de integrame (Po Ma Co St)?

Eu zic să ne mai scutiţi cu dezamăgirea şi cu manipulările prin intermediul bieţilor copii care chiar au muncit cu entuziasm la curăţenie, fără să fie conştienţi de manevrele electorale cărora le servesc ca instrumente, şi să puneţi mâna serios pe treabă, să rezolvaţi probleme de substanţă, nu de aparenţă, pentru a repara măcar un pic din ce au stricat prietenii dumneavoastră Mazăre&co!

(Citit de 1.720 ori, 1 afisari astazi)