PNL Constanţa a depus, ieri, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La BEJ au fost prezenţi candidaţii liberali pentru Camera Deputaţilor şi Senat şi, alături de ei, au fost şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a partidului, deputatul Gheorghe Dragomir, secretarul general al PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, şi consilierii judeţeni Bogdan Bola şi Radu Matei.

Promotii tablouri pecanvas.ro

În acest context, liderul liberalilor constănţeni a declarat că PNL îşi propune să câştige, la proximele alegeri generale, minimum şase mandate parlamentare din cele 21 existente la nivelul judeţului. „Într-un calcul făcut la nivel naţional, PNL Constanţa pleacă de la minimum patru mandate de deputat şi două de senator. Sunt şanse să intre în Parlamentul României două partide mari şi, poate, un al treilea, care să însumeze în jur de 7-8 procente. PNL are o echipă de oameni oneşti, bine pregătiţi”, a declarat Dragomir.

Lista PNL pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Bogdan Huţucă, fostul prefect al judeţului Constanţa şi, de asemenea, fostul director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa. În prezent, Huţucă se află la conducerea Administraţiei Regionale pentru Contribuabilii Mijlocii, structură ANAF înfiinţată la începutul acestui an. Huţucă este urmat de Robert Boroianu, actual consilier judeţean, de Ana Marcu, fost consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa, de George Niculescu, în prezent, consilier judeţean, de Oana Florea, Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină.

La Senat, lista este deschisă de fostul candidat PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chițac, urmat de Lucia Varga, fostul ministru al Mediului, de Sorina Tușa, Costel Stanca, Claudiu Drumea, Nicolae Ciucă și Cristy Băisan.

 

(Citit de 174 ori, 1 afisari astazi)