După ce portăreii fostei administraţii Mazare i-au fugărit ca pe hoţii de cai, acum, patronii constănţeni beneficiază de o binemeritată cură fiscală din partea noii echipe de la primăria Constanţa, condusă de noul – vechiul viceprimar interimar Decebal Făgădău.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Sunt convins că nu are absolut nicio legătură cu apropiata campanie pentru locale, iar viceprimarul primar Decebal o face din pură pasiune pentru mediul de afaceri: a scos pe loc, în plenul consiliului local, sabia laser şi, precum un veritabil cavaler Jedi, a decapitat taxa pentru spaţiile verzi şi taxa de promovare a staţiunii Mamaia pentru persoanele fizice, iar pe altele, cum ar fi gunoiul şi impozitul pentru promovare plătit de persoanele juridice, le-a ciuntit pe ici, pe colo.

Ca martor de peste zece ani al persecuţiilor îndurate de oamenii de afaceri din tabăra opusă primăriei, dar mai ales al atitudinii de vechil a Corpului de Control al Primăriei Constanţa în raport cu patronii de pe litoral, pot afirma că relaxarea fiscală a venit ca o datorie a autorităţii locale, o reparaţie în faţa contribuabililor. Este, într-adevăr, o mână întinsă de Decebal Făgădău mediului de afaceri, indiferent de culoare politică. Dar ca să redevenim serioşi şi la subiect, Mayor Decebal, mâna asta cât va rămâne întinsă? Până la alegeri? Dar după? Este un principiu sau doar o pelerină de ploaie pentru furtuna din campanie? Oamenilor de afaceri le reamintesc o zicală: cine te scoate din rahat nu îţi vrea neapărat şi binele.

 

 

 

(Citit de 581 ori, 1 afisari astazi)