Club Doors vă oferă două evenimente în acest weekend. Distracția începe chiar în această seară, la ora 23:30 cu un concert Moonlight Breakfast – Tur de lansare al celui de-al doilea album: „Time”.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Duminică, 8 mai, de la ora 20:30 aveți parte de un alt eveniment deosebit: Original Blues From USA cu invitatul special Dean Bowman (voce). Alături de acesta, puteți savura contribuția artiștilor din Constanța: Roxana Stroe (chitară, voce), Corneliu Stroe (tobe) și Tibi Duțu (bass).

 

Clubul Phoenix Constanța deschide weekend-ul cu un recital „Madame, Mon Amour” susținut de Nicu Alifantis. Concertul începe la ora 21:30.

Duminică, pe scena clubului urcă patru oameni de râs (de ei și de numărul lor): Teo, Vio, Alex Mocanu și Alex Minculescu, oameni cu umorul la ei. Show-ul de stand-up comedy care îi reunește pe cei patru are startul la ora 21:30.

 

Teatrul de Stat Constanța începe luna mai cu două comedii. Gâlcevile din Chioggia se joacă sâmbătă, de la ora 19:00. Un spectacol dinamic, distractiv, amuzant, care va descreți lejer frunțile încruntate.

Duminică este rândul proaspătului relansat Titanic Vals. O comedie cu iz electoral, binevenită în momentele de cumpănă prin care vom trece luna aceasta: alegerile locale. Spectacolul începe tot de la ora 19:00.

(Citit de 101 ori, 1 afisari astazi)