Vineri, 11 martie a.c., la ora 15.30, primarul Florin Mitroi a convocat şedinţa ordinară de Consiliu Local al comunei Valu lui Traian, cu 28 de puncte pe ordinea de zi.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Primele proiecte de hotărâri au în vedere acoperirea riscurilor, prin instituirea unor reguli, prin aprobarea unui plan de analiză şi prin reorganizarea Serviciului Voluntari pentru situaţii de urgenţă al comunei.

În continuare, proiectele de hotărâri au în vedere exerciţiul financiar al anului curent, şi anume o rectificare de buget şi aprobarea contului de execuţie.

Cu privire la impozitele şi taxele locale, există un proiect de hotărâre care vizează procedura de acordare a scutirilor şi facilităţilor şi un proiect care aprobă eşalonarea şi scutirea pentru unele persoane fizice din Valu lui Traian. Din aceeaşi categorie fac parte proiectele prin care sunt aprobate ajutoare de urgenţă şi repartizarea unor locuinţe sociale.

Transmiterea fără plată a microbuzelor şcolare din proprietatea şi administrarea comunei în patrimoniul celor două şcoli gimnaziale este obiectul unui alt proiect de hotărâre.

Alte câteva proiecte au în vedere administrarea societăţii de gospodărie comunală a localităţii Valu lui Traian.

Există pe ordinea de zi şi un proiect pentru stabilirea unor măsuri de organizare a Asociaţiei Sportive „Voinţa”.

Un alt proiect important este acela care priveşte programul de acordare a finanţărilor nerambursabile pe anul 2016.

Convocatorul şedinţei de consiliu local poate fi vizualizat aici: Convocator martie 2016

 

(Citit de 201 ori, 1 afisari astazi)