Proaspăt ieşit duminică de la conferinţa aripii pedeliste din PNL Constanţa, nu pot să nu vă împărtăşesc prima impresie. Deputatul Tararache, senatorul Chiru şi copreşedintele Sorina Tuşa au prezentat candidaţii PDL în judeţ, fără Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa. În ultimele două cazuri, e cu umflături: aripa pedelistă nu-l prea înghite pe amiralul Vergil Chiţac, al cărui nume este cel mai vehiculat pentru lupta pentru primărie, senatorul Chiru şi-ar dori să intre în luptă împotriva lui Decebal Făgădău, dar nu-i prea permit noile criterii de integritate din partid.

Promotii tablouri pecanvas.ro

După cum a recunoscut, cu jumătate de gură, copreşedintele Sorina Tuşa, pedeliştii şi penelişti încă nu au fuzionat la Constanţa şi chiar deputatul Tararache zice că aşa e bine, critica e constructivă, bla, bla, bla.

Deci să fiu mai clar: cu patru luni înainte de alegerile locale, pedeliştii şi peneliştii încă îşi dau la gioale şi, cel puţin din partea PDL Constanţa, nu mi se pare că va veni vreun sprijin pentru posibilul candidat amiral. Poate tocmai de aceea, în cazul Primăriei Constanţa centrul penelist a decis să poarte discuţiile la Bucureşti. Un lucru e clar: proaspeţii însurăţei  PDL şi PNL nu se înţeleg prea bine pe litoral, nu ies împreună la restaurant, nici nu prea mănâncă împreună, iar câteodată se păruiesc. Treaba lor, da’ în prag de locale nu fac impresie prea bună.

Şi, dacă tot încă se mai păruiesc în loc să cureţe armurile şi să îşi ascută săbiile pentru bătălia ce va veni, nesimţitul din mine nu se poate abţine să le dea un sfat: pe vremea când jucam baschet şi trebuia să ne „lucrăm” adversarii, când eram inferiori fizic şi trebuia numai să îl împiedicăm să sară la coş, dar să nu vadă arbitrii, făceam aşa: ori îi călcam pe un picior, ori le băgam un deget, scuzaţi, în fund. Mai aveţi patru luni.

(Citit de 357 ori, 1 afisari astazi)