Liberalul Victor Rădulescu, fostul director adjunct al Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanţa, s-a stins din viaţă ieri, după o îndelungată suferinţă. În vârstă de 69 de ani, Victor Rădulescu a fost profesor de fizică şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dascăli constănţeni. De aceea, dispariţia sa a îndurerat învăţământul constănţean, dar şi nu numai.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Regretatul profesor s-a definit ca un om de dreapta, îmbrăţişând doctrina Partidului Naţional Liberal. Victor Rădulescu a fost, în perioada 2000-2012, consilier local şi, de asemenea, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Nu mai puţin important, deşi preda ştiinţe exact, Victor Rădulescu era pasionat de sculptură şi de pictură, în 2014 debutând cu prima expoziţie personală de pictură.

Despre dispariţia sa, Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, a declarat, ieri: „Pentru modul în care a ales să se implice atât în viaţa politică locală, cât şi în cea didactică, Victor Rădulescu va rămâne veşnic în amintirea noastră”.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, a transmis, şi el, un mesaj de condoleanţe: „Constanţa pierde un om de calitate, un dascăl serios şi dedicat meseriei, dar şi un politician de caracter, reprezentativ pentru valorile liberale”.

Victor Rădulescu va fi condus pe ultimul drum azi, la 12.30. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul municipal.

 

Sursa foto: cugetliber.ro

 

 

(Citit de 148 ori, 1 afisari astazi)