Seară tribut trupei Bon Jovi
Club Doors ne invită sâmbătă la ora 21:00 să-i cunoaștem pe cei din trupa New Jersey – The Bon Jovi Tribute. Formația, lansată în anul 2007, în Italia, este apreciată în lumea întreagă ca fiind cel mai fidel tribut al trupei Bon Jovi, și se bucură de aprecieri și concerte la nivel mondial.
Așadar, dacă vrei să iei parte la un eveniment foarte asemănător cu cel al trupei lui Jon Bon Jovi, o poți face în acest weekend. Din repertoriul prezentat publicului, nu vor lipsi  „Bed Of Roses”, „Living On A Prayer”, „Keep The Faith”, „Blaze Of Glory”, „Runaway”, „It’s My Life”, „Always” și multe altele.

Promotii tablouri pecanvas.ro

 

Un nou eveniment Music for Autism la Constanța
Seria de evenimente „Music for Autism” își continuă periplul muzical cu o seară specială în Club Doors Constanța – concertul caritabil susținut de Mircea Vintilă.
Proiectul caritabil lansat în 2012 are scopul declarat de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.
Se întâmplă duminică, începând cu ora 20:30, în Club Doors Constanța. Cu numai 35 lei, faci un bine copiilor afectați de autism și te bucuri de „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări”, „Musette”, și multe alte piese ale apreciatului folkist.

(Citit de 67 ori, 1 afisari astazi)