Cunoscutul interpret de muzică folk Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un eveniment de excepție organizat în Doors Club,  duminică, 26 martie, începând cu ora 20.00, în cadrul campaniei „Music for Autism”.
Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk din România, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor celor care adoră acest gen muzical. Printre piesele care vor putea fi ascultate în concertul de duminică se numără „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări”, „Musette”.
„Music for Autism” este un proiect care a demarat în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism şi alte dizabilităţi şi care s-a bucurat încă de la început de succes.
Obiectivul Campaniei „Music for Autism” este acela de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele şcolare pentru educaţie Iincluzivă din Constanţa.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Prețul unui bilet este de 35 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului Doors de pe strada Traian, nr. 68A.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0763 661 622.

(Citit de 48 ori, 1 afisari astazi)