Vergil Chiţac, rectorul Academiei Navale Mircea cel Bătrân, se află pe primul loc în sondajul PNL comandat pentru Primăria Constanţa, în perspectiva alegerilor locale din 2016, susţin surse din interiorul partidului. Astfel, în sondajul efectuat de CSOP, Chiţac „are cea mai mare favorabilitate în a fi votat”, punctul slab al rectorului fiind, la acest moment, notorietatea nu foarte ridicată în rândul constănţenilor.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Alina Gorghiu, copreşedintele naţional al PNL a declarat, aseară, în emisiunea „Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan, că liberalii pregătesc pentru mandatul de primar al municipiului Constanţa „un om de carieră, un spirit cazon”. În pofida faptului că nu a rostit numele Vergil Chiţac, fără îndoială liderul liberal s-a referit la rectorul Academiei Navale.

În momentul actual, PNL Constanţa se pregăteşte să susţină fără rezerve candidatura lui Chiţac în alegerile locale din vara anului viitor. Rezultatele oficiale ale sondajului vor fi făcute publice în cursul acestei săptămâni.

(Citit de 834 ori, 1 afisari astazi)