Anduranţă, adrenalină şi un strop de nebunie. Asta presupune evenimentul organizat, mâine, de Asociaţia Constanţa Cycling Team. Este vorba despre prima ediţie a Hell of the East, o competiţie sportivă dificilă, ce presupune parcurgerea unui traseu de 30 de kilometri cu bicicleta. Evenimentul va avea loc la Gura Dobrogei fiindcă, potrivit declaraţiilor lui Bogdan Manea, preşedintele asociaţiei, este singura zonă cu relief deluros şi formaţiuni de piatră, dar şi cu diferenţe de nivel de aproximativ 250 de metri înălţime, având, astfel, un caracter mai tehnic decât alte trasee. De aici şi ineditul competiţiei.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Startul se va da în jurul orei 11.00, la Gura Dobrogei, iar participanţii vor trebui să parcugă, pe bicicletă, traseul care include Cheile Dobrogei, Mănăstirea Casian, să facă ulterior o buclă pentru ca, în cele din urmă, să ajungă tot la Gura Dobrogei. La această întrecere pedelată şi-au anunţat participarea aproximativ 60 de persoane.

Competiţia se desfăşoară pe patru categorii de vârstă: 14-18 ani, 19-29 de ani, 29-39 de ani şi 39-49 de ani, cu menţiunea că pot participa, totuşi, şi cei de peste 50 de ani, dacă au o condiţie fizică adecvată evenimentului.

Participanţii la concurs vor primi, la finalul competiţiei, medalii şi diplome.

 

 

Evenimentul este susţinut de Crama Histria.

(Citit de 125 ori, 1 afisari astazi)