Club Doors vă oferă, săptămâna aceasta, două evenimente cu cântec. Primul are loc mâine, la ora 21:00, și îi aduce pe scenă pe artiștii de la Byron. Activă din 2006 și cu șase albume la activ, trupa este cunoscută pentru proiectele îndrăznețe de rock cu diverse influenţe, show-uri de improvizație muzicală, ba chiar realizarea coloanei sonore pentru un serial original. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai nou disc, „Eternal Return”.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Cel de-al doilea eveniment foarte așteptat în Club Doors este concertul trupei Alternosfera. Acesta are loc sâmbătă, tot de la ora 21:00, și aduce publicului piese cunoscute din repertoriul trupei, dar și piese de pe cel mai recent material discografic, albumul „Haosoleum”, lansat de curând la Bucureşti şi Chişinău.
escrocii
Teatrul de Stat Constanța vă propune, în acest week-end, două comedii. Sâmbătă, de la ora 19:00, aveți ocazia să revedeți „Titanic Vals”, un spectacol mai vechi din repertoriul teatrului, dar reanimat recent cu ajutorul unor modificări în distribuție.

Duminică, puteți încerca „Escrocii”, o piesă după textul dramaturgului francez Robert Lamoreux. Spectacolul începe la ora 19:00 și vă va ține în sală aproximativ două ore.
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski vă invită sâmbătada-milea-club-phoenixă, de la ora 19.00, la spectacolul de balet „Max şi Moritz” de G. Rosinni, cu Horaţiu Cherecheş şi Adrian Mihaiu ca protagonişti, iar duminică, la aceeaşi oră, la opera „Lucia di Lammermoor” de Donizetti.
Dacă vă simțiți generoși, vă puteți îndrepta atenția către Club Phoenix Constanța, acolo unde puteți participa la campania Music for Autism. Ada Milea şi Bobo Burlăcianu (membru al trupei „Fără Zahăr”) susțin un concert cu strângere de fonduri, duminică, de la ora 21:00.

În aceeași seară, în cadrul campaniei, se va desfăşura o scenetă de teatru realizată în parteneriat cu Centrul Regional de Resurse pentru Organizaţii Neguvernamentale CENTRAS Constanţa.

(Citit de 113 ori, 1 afisari astazi)