Încă un candidat în cursa pentru Primăria municipiului Constanţa. Este vorba despre deputatul Florin Gheorghe, preşedintele Organizaţiei Municipale a UNPR Constanţa. Florin Gheorghe a declarat, pentru „Constanţa noastră”, că partidul condus de Gabriel Oprea l-a considerat potrivit pentru asumarea unei candidaturi la alegerile locale din 2016: „Trebuia să avem şi noi un candidat, iar partidul crede că eu sunt cea mai potrivită persoană. Aşa cum am spus în mai multe rânduri, atunci când am intrat în politică, am intrat cu gândul ca, la un moment dat, să fiu primarul Constanţei”.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Conform declaraţiilor sale, deputatul lucrează, în prezent, la programul electoral, precum şi la lista de candidaţi pentru Consiliul Local Constanţa, listă pe care figurează profesori universitari, medici şi arhitecţi, „toţi tineri şi toţi fără experienţă în politică”. Potrivit spuselor lui Florin Gheorghe, Mihai Petre, fostul lider al M10 Constanţa, a fost invitat să se alăture echipei, dar nu a dat un răspuns până acum.

 

„Nu am nicio vină pentru ce i se reproşează lui Gabriel Oprea”

 

Întrebat dacă nu crede că imaginea proastă pe care o are acum fostul ministru de Interne Gabriel Oprea îl va afecta, parlamentarul constănţean aspirant la mandatul de primar a mărturisit: „Sigur că mă mai critică lumea pentru că sunt membru UNPR, dar eu nu am nicio vină pentru ceea ce i se reproşează domnului Oprea”. Gheorghe a ţinut însă să menţioneze că actuala conducere centrală a UNPR nu i-a impus nicio acţiune şi nicio persoană pentru lista de consilieri locali pe care o pregăteşte.

De asemenea, Florin Gheorghe a anunţat că în perioada imediat următoarea va susţine o conferinţă de presă în care să îşi prezinte programul electoral, dar şi echipa.

Trebuie menţionat că deputatul constănţean este fost consiler local PDL, fost lider al Organizaţiei Municipale a PMP Constanţa, fost parlamentar independent, acum deputat şi lider UNPR.

 

Sursa foto: cugetliber.ro

(Citit de 508 ori, 1 afisari astazi)