Alegerile locale ediţia 2016 au dat naştere, aşa cum era de aşteptat, multor tensiuni şi multor divergenţe de opinie între candidaţi. Perdanţii acestui scrutin sunt, evident, cei care au avut cel mai mult de suferit şi care s-au exprimat fiecare în felul său. Există însă şi o excepţie, anume un primar constănţean care, în pofida faptului că a câştigat un nou mandat, înţelege să se manifeste total neadecvat: adoptă un limbaj licenţios şi îşi jigneşte contra-candidaţii, dar şi pe alegătorii care l-au criticat în timpul campaniei electorale. O face chiar în noaptea alegerilor, după aflarea rezultatelor.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Înconjurat de oameni din comuna Corbu, liberalul Marian Gălbinaşu, reconfirmat în funcţia de primar, are „o ieşire” post-electorală şi mesaje pentru foştii săi contra-candidaţi. Limbajul este însă unul extrem de dur şi în egală măsură vulgar.marian-galbinasu

Cum reacţionează conducerea judeţeană a partidului? Ei, bine, deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, susţine că primarul a avut, cel mai probabil, „o ieşire după alegeri, din cauza tensiunii acumulate în această perioadă”. Dragomir nu menţionează nimic de vreo sesizare a alesului local liberal, dar mărturiseşte că regretă episodul: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la Corbu. A avut o ieşire care nu face bine unui membru PNL. Îmi cer scuze în numele lui că s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat liderul PNL Constanţa.

Video aici.

 

Surse foto: cugetliber.ro, telegrafonline.ro

(Citit de 248 ori, 1 afisari astazi)