Cea mai cunoscută pețire din istoria dramaturgiei, „Cerere în căsătorie” după textul lui Anton Pavlovici Cehov se joacă pe scena clubului Doors din Constanța. Evenimentul are loc joi, 14 ianuarie, la ora 20:00 și se desfășoară într-un spațiu minimalist.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Proiectul artistic a luat naștere sub egida companiei independente Teatrul de Artă București, trupă născută în urmă cu șase ani, care a obținut numeroase premii la nivel național. Regizorul Victor Olăhuț ne promite un spectacol cu ritm alert, o comedie amară despre mariajele pornite din interes, despre mândria care poate da peste cap orice intenție bună, și despre dragostea dată la o parte de interesele materiale.

În distribuție sunt trecuți actori cunoscuți și apreciați la nivel național, atât pe scenele teatrelor de stat, cât și în mediul underground. Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente dau viață personajelor consacrate din universul cehovian:  Ivan Vasilievici Lomov, Stepanovici Ciubukov și Natalia Stepanovna.

(Citit de 232 ori, 1 afisari astazi)