Club Doors din Constanţa respectă tradiţia şi găzduieşte, pe 12 februarie, începând de la ora 20.00, un concert cu două trupe de muzică pline de ironie şi umor: Ţapinarii şi Fără zahăr.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Ţapinarii, trupă vocal instrumentală de două voci și o chitară, cântă folk alternativ fără influențe. E “singura trupa care are un turneu național Anti-Valentine’s Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite”, se menţionează pe pagina de Facebook a clublui constănţean. Ţapinarii au nouă materiale discografice, printre care best of -ul „2010 ani de folk alternativ” apărut în 2010 și „Visul Românesc”, editat în 2013 în 20.000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat în 2016.

În ceea ce priveşte trupa Fără Zahăr, este vorba despre o trupă de muzică și umor ce abordează mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Formaţia parodiază mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenități, telenovele, știri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu și Bobi Dumitraș sunt moldoveni de Dorohoi și nu-și uită nici graiul, nici atitudinea atunci când urcă pe scenă.
Împreună – Țapinarii și Fără Zahăr – construiesc un show de muzică, umor și stand-up.
Prețul unui bilet este 35 de lei.

(Citit de 78 ori, 1 afisari astazi)