Festivalul verii Carusel Cooltural continuă în acest week-end, în piaţeta de la Cazinoul din Mamaia. Vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20, constănţenii şi turiştii se vor putea delecta din nou cu spectacole culturale de calitate.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Vineri va fi seara muzicii simfonice. Va începe cu un recital al cvartetului Regata şi va continua cu „Ocolul Pamantului în 80 de…minute”, prin piese muzicale interpretate de Orchestra Festivalului.

Sâmbătă, compania de teatru Passe Partout – Dan Puric va susţine spectacolul „Fluturi şi Oameni”, o călătorie colorată din poveste în poveste, regizată de Silviu Oltean şi jucată de actorii antrenaţi de exigentul Dan Puric. În partea a doua a serii, va urma un concert al cantautorului Florin Chilian.

Duminică, aceeaşi companie teatrală condusă de Dan Puric va reprezenta în Carusel Cooltural un spectacol original cu titlul „Drumul Mătăsii”, de fapt primul spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal și dans din România, realizat sub îndrumarea Maestrului de arte marțiale Zhu Rong Fu. Din distribuție fac parte campioni naționali și laureați ai competițiilor internaționale de Wushu – atât sportivi, cât și actori.

După teatru urmează Corneliu Stroe & Band, care vor susţine un concert de jazz şi blues.

 

(Citit de 118 ori, 1 afisari astazi)