PNL Constanţa s-a reunit, astăzi, într-o şedinţă a Comitetului Judeţean Executiv, context în care a supus la vot lista de propuneri pentru Consiliul Judeţean Constanţa (CJC). Lista este deschisă de deputatul Gheorghe Dragomir, liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa şi aspirant la mandatul de preşedinte al CJC. Dragomir este urmat de omul de afaceri George Muhscină, devenit recent membru al PNL. Pe această listă figurează şi Adrian Manole, fost pedelist, fost director al Agenţiei de Protecţie a Mediului şi, de asemenea, pentru o scurtă perioadă de timp, fost europarlamentar.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Robert Boroianu, până la un moment candidat al partidului la Primăria Constanţa, a fost, şi el, inclus pe lista de candidaţi ai partidului pentru CJC. Pe lista CJC a fost inclus, de asemenea, Cristian Baisan, om de afaceri fără experienţă politică şi administrativă, recent înscris în partid, dar şi Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia.

Memiş Baiazid este un alt nume inclus pe lista liberalilor pentru Consiliul Judeţean Constanţa. Stelian Gima, actual consilier local, provenit din vechiul PDL şi, până la un punct, om fidel senatorului Gigi Chiru, se regăseşte şi el pe liste. Nu mai puţin important, pe aceeaşi listă apare şi numele lui Marian Cruşoveanu, actual consilier judeţean.

(Citit de 413 ori, 1 afisari astazi)