Liberalii constănţeni s-au reunit, ieri după-amiază, în cadrul Comitetului de Coordonare Local (CCL) al Organizaţiei Municipale PNL Constanţa pentru a-şi alege o nouă conducere. Iniţial nu a existat cvorum pentru acest CCL, la eveniment fiind prezenţi doar 327 de membri cu drept de vot din cei 700, cât figurau în convocator. De aceea, CCL-ul a fost închis, un sfert de oră mai târziu fiind convocată o şedinţă extraordinară pentru alegeri. Potrivit declaraţiilor preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, ceea ce s-a întâmplat ieri este o procedură permisă de statutul PNL, procedură la care se poate apela atunci când nu există cvorum.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Trebuie menţionat că la alegerile de ieri nu au participat şi membrii Organizaţiei Municipale care fac parte din echipa senatorului Vergil Chiţac, aceştia nefiind de acord cu organizarea scrutinului în cursul zilei de ieri, preferând data de 8 aprilie. Amintim că Vergil Chiţac a contestat data de ieri ca dată a alegerilor de la municipiu la Comisia de Onoare şi Arbitraj a PNL, dar şi că, în funcţie de răspunsul acestei comisii, ia în calcul să meargă şi în instanţă.

La alegerile de ieri, din cei trei candidaţi anunţaţi – George Muhscină, Sorina Tuşa şi Teo Hira -, s-a prezentat unul singur, anume consilierul judeţean Muhscină, Tuşa şi Hira nefiind de acord cu data alegerilor. De aceea, rezultatul a fost previzibil, singurul candidat prezent la scrutin fiind şi câştigătorul. George Muhscină a fost ales cu 301 voturi din totalul de 318 valabil exprimate.

Noul Birou Politic Local al Organizației Municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți (Marius Enescu şi Costel Stanca), opt vicepreședinți (Mihnea Claudiu Drumea, Marius Pricopie, Costin Avătavului, Liviu Popa, Cristina Văsii, Raluca Trandafir, Bogdan Baraţă şi Ioan Tofolean), 15 membri și un trezorier.

George Muhscină are 46 de ani, este om de afaceri şi membru al PNL Constanţa de doar un an. Din vara anului trecut este consilier în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

 

Sursă foto: cugetliber.ro

 

(Citit de 220 ori, 1 afisari astazi)