Clujenii de la Luna Amară susţin un nou concert la Constanţa. Evenimentul va avea loc vineri, în Club 13 (bulevardul Ferdinand nr. 30), începând de la ora 21:00.
“Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc (Asfalt, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la Pietre în alb – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modern” – aşa sună descrierea trupei, pe pagina de Facebook a evenimentului de vineri.
Membrii formaţiei sunt Nick Făgădar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Șerban Onțanu-Crăciun (chitară), Sorin Moraru (bass) şi Răzvan Ristea (tobe).

Promotii tablouri pecanvas.ro

Rock-ul cântat de Luna Amară are o serie de influenţe, inclusiv din zona metalică şi progresivă. Formaţia este relevantă pe scena muzicală autohtonă, atât prin arta muzicală, cât şi prin originalitatea versurilor pieselor sale.

 

 

(Citit de 73 ori, 1 afisari astazi)