Autorul vine să-şi vadă piesa jucatămatei

Promotii tablouri pecanvas.ro

La Teatrul de Stat Constanța sunteți invitați sâmbătă, 23 aprilie, la ora 19:00, să (re)vedeți Șobolanul Rege. De această dată, în sală va fi prezent și autorul textului pe baza căruia a luat naștere spectacolul, dramaturgul Matei Vișniec. Un spectacol despre presa de senzațional și consumatorii acesteia, despre cum lăsăm să ne guverneze pofta de inedit.

Tot pe scena de pe bulevardul Ferdinand, vă puteți bucura de o comedie de două ore și 10 minute, după un text de Georges Feydeau. Actorii teatrului vă așteaptă la „Să ne răzbunăm, iubito!”. Duminică, 24 aprilie, la ora 19:00.

 

Operă, operetă şi recital de pian la „Oleg Danovski”

turandotTeatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” aduce în fața publicului constănțean trei evenimente. Primul, Recital de pian, susținut de solistul Ștefan Cristian Badea, are loc joi, 21 aprilie, de la ora 19:00, și durează aproximativ o oră. Intrarea costă doar 10 lei.

Sâmbătă, pe aceeași scenă, aveți parte de opera în trei acte „Turandot”, de Giacomo Puccini, la ora 19:00. Iar duminică, la aceeași oră, vă puteți delecta cu opereta „My Fair Lady”, după „Pygmalion” de George Bernard Shaw.

 

Evenimente de joi până duminică în Doors

Doors Club deschide seria de evenimente cu un spectacol de teatru. „Povești despre tine”, după volumul „92 de povești cu cărți” semnat de Ștefan Caraman, este evenimentul care vă așteaptă pe scena Clubului Doors, joi, 21 aprilie, la ora 20:00. În fața publicului vor defila opt actori care vor aduce tot atâtea povești de viață, cu tot atâtea motive să te gândești la propria viață. Spectacolul durează aproximativ o oră și 10 minute.

Rămânem în aceeași locație, pentru că vineri, 22 aprilie, la miezul nopții, avem parte de un concert Zdob șizdob Zdub. Trupa cu 10 albume, 20 de clipuri și mii de concerte revine în clubul în care este întotdeauna bine-venită. Poate ați uitat, dar spre începutul anului au sărbătorit 20 de ani de carieră în același loc.

Club Doors încheie săptămâna cu un eveniment dedicat poeziei și folkului, „Omul chitară, femeia poem…”.  Pe scenă urcă „o poetă şi un cantautor din Bucureşti, Clara Mărgineanu şi Ovidiu Mihăilescu”, dar și „o poetă şi un cantautor din Constanţa, Amelia Stănescu şi Walter Ghicolescu”, toți patru cu și despre dragoste. Duminică, 24 aprilie, la ora 20:30.

 

În Timeless cu trupa localului

Între timp, în Timeless, revin pe scenă obișnuiții localului: Silviu Covaci, John Micu și Virgil Stoica. Aceștia vă oferă (încă) o seară de Folk & Rock tot vineri, 22 aprilie, la ora 21:30. Nu uitați să vă rezervați biletele din timp, locurile sunt limitate.

 

Mărgineamargineanunu, valul, calul…cargo

În Club Phoenix revin Mihai Mărgineanu și a sa chitară. El vă aduce stilul inconfundabil și umorul său, deopotrivă lăudat și criticat. Se întâmplă vineri, 22 aprilie, la ora 21:30.

Sâmbătă, aceeași locație găzduiește evenimentul caritabil din cadrul campaniei „Music for Autism”. De această dată, pe scena Clubului Phoenix urcă trupa Cargo, iar concertul începe la ora 21:30.

 

Vibraţii la Amethyst

Trecem și pe la Amethyst Music Club, unde ni se oferă un concert live „Unplug Me!”. Îi veți putea asculta pe Gabi „Guriță” Nicolau (vocal) , alături de doi instrumentiști de excepție, Șerban Matei – chitară și Marina Pîngulescu – vioară, într-o prezentare „acustică, inedită, plină de vibrații”, așa cum spun organizatorii. Sâmbătă, 23 aprilie, la ora 21:00.

 

(Citit de 154 ori, 1 afisari astazi)