Asociaţia Copiii Tuturor îşi propune, alături de Rotary Club Constanţa Yachting, să ajute mai multe familii nevoiaşe să treacă cu bine de iarnă. În sensul acesta, va fi organizată o acţiune de binefacere la finalul căreia, din fondurile strânse, vor fi cumpărate lemne de foc (în valoare de 400 de lei/familie), provizii pentru iarnă, haine şi încălţăminte de iarnă pentru copii.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Evenimentul pregătit de Asociaţia Copiii Tuturor va avea loc vineri, de la ora 18.00, în sala Prestige a Hotelului Ibis. Organizatorii au inclus în program dansuri pe ritmuri latino cu Encanto Dance Academy şi Dance World Studio, lecţii de street dance cu XS Dance şi o horă condusă de Elpis, ansamblul comunităţii elene din Constanţa. Tot vineri, copiii prezenţi la acţiune vor putea să participe la un atelier de art&crafts pe tema Halloween-ului şi a toamnei, alături de voluntarii Asociaţiei Constanţa Tuturor şi de psihologul Andreea Ştefania Bratu, iniţiatoarea clubului „Ne dezvoltăm armonios”.

Prin înregistrarea la eveniment, părinţii vor participa automat la Tombola Halloween, prin care pot câştiga unul dintre premiile oferite de sponsori, printre care se numără şi o lună gratuită de curs (dansuri). De menţionat este că toate şcolile de dans, precum şi Helen Doron, şcoala de limbă engleză, vor oferi premii la tombolă..

Înregistrarea la eveniment se poate face prin mail, la adresa asociatiacopiiituturor@gmail.com sau sunând la numărul 0735.220.424. Biletul costă 100 de lei pentru fiecare părinte şi 150 de lei pentru o familie, copiii având gratuitate. Participanţii la acţiunea de vineri pot dona şi jucării.

(Citit de 274 ori, 1 afisari astazi)