Denis Paşcovici, fiul de 11 ani al fostului fotbalist FC Farul Cosmin Paşcovici, luptă din răsputeri să trăiască. Drama micuţului este drama întregii sale familii. Diagnosticat, încă de la vârsta de 2 ani, cu o boală extrem de grea, de atunci şi până astăzi Denis a trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale, urmate de interminabile şedinţe de radio şi chimioterapie.

Promotii tablouri pecanvas.ro

De la operaţia din aprilie, Denis se află, şi acum, internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare vegetativă, alături de mama lui, Ionela, care nu se mişcă de lângă el. Tatăl său, fostul fotbalist Cosmin Paşcovici, nu îi poate fi şi fizic aproape, căci munceşte în Franţa. A fost nevoit să facă asta pentru a acoperi costurile uriaşe ale tratamentului fiului său.

După mediatizarea acestei drame, oamenii s-au mobilizat, din dorinţa de a-l ajuta pe micuţ şi pe familia lui. S-au deschis conturi în euro şi în lei şi se poate dona inclusiv prin SMS. Zilele trecute, Ionela Paşcovici, mama micuţului, a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj tulburător: Vă mulţumesc că fiecare acțiune a voastră reprezintă o treaptă pe care urcă Denis. Vă mulțumesc pentru că, deși speranța și disperarea sunt cărări către aceeași destinație, datorită vouă noi ne-am ales drumul. Speranţa. Cred în voi, aşa cum voi credeți în Denis. Pentru acestea si pentru altele, nerostite… vă mulţumim vouă, oamenilor buni, cunoscuţi şi necunoscuţi. Ionela şi Denis”.

Cei care doresc să ajute financiar familia Paşcovici pot depune bani (lei) în contul RO36BRDE020SV25174700200, la orice sucursală BRD. Contul este deschis pe numele Paşcovici Mihai Cosmin. Totodată, pot trimite SMS la 8828 cu textul DENIS. Alte două conturi sunt: în lei – Banca Transilvania, agenţia Casa de Cultură, Constanţa; IBAN: RO17 BTRL 0140 1201 L816 56XX (titular – Paşcovici Ionela Adina); în euro – BRDE; agenţia Lăpuşneanu, Constanţa; IBAN: RO10 BRDE 140 SV433 65411400; SWIFT: BRDEROBU (titular – Paşcovici Ionela Adina).

Sursa foto: Facebook

(Citit de 222 ori, 1 afisari astazi)