Săptămână plină pentru studenţii medicinişti şi tinerii doctori de pe litoral. Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi Tinerilor Medici Constanţa (ASMTMC) a pregătit un Moş Nicolae special pentru copiii Centrului Medical Focus care funcţionează la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, dar şi surprize pentru bătrâni. Aveţi mai jos programul manifestărilor:

Promotii tablouri pecanvas.ro

Marţi, 6 decembrie, ora 9.00: Smile-X. Studenţii se vor prezenta în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Andrei”, deghizaţi în clovni şi îmbrăcaţi în halate, ca mai apoi să se întâlnească cu copiii din Centrul Medical Focus. Pe parcursul celor câteva ore petrecute alături de cei mici, voluntarii vor încerca, prin intermediul unor metode interactive, să îi facă pe copii să uite de durerea prin care trec.

Miercuri, 7 decembrie, ora 20.00: SCORPweek Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, seară de film. O seară intensă cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, pentru a contribui la dezvoltarea unui spirit care preţuieşte mai mult, dacă nu chiar susţine câte ceva despre dreptate şi câte ceva despre a fi om.

Vineri, 9 decembrie, ora 10.00: Implică-te în căminul persoanelor vârstnice. Proiectul se va desfăşura la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa, cu scopul de a aduce persoanelor din acest centru un strop de bucurie şi căldură în suflete, odată cu venirea sărbătorilor.

Sâmbătă, 10 decembrie, ora 10.00: Breaking the Silence. Este un proiect născut din necesitatea de a face societatea noastră mai deschisă către persoanele cu deficienţe de auz. ASMTMC, împreună cu Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România organizează proiectul pentru a construi o relaţie mai solidă cu pacienţii surdo-muţi, prin cunoaşterea semnelor elementare de limbaj mimico-gestual. Astfel, aceşti pacienţi îşi pot înţelege mai bine boala şi tratamentul.

(Citit de 200 ori, 1 afisari astazi)