Am tot scris, ori de câte ori am avut ocazia, despre rapoartele Curţii de Conturi. Dincolo de hârţogăraie, un astfel de raport poate avea sute de pagini. Am scris cum işi decontau primarii pe banii publici cadouri, cauciucuri de maşină şi cadourile la secretarele care le făceau mai mult decât să plimbe hârtiile prin primărie. Acum am frunzărit ultimul raport de control cu subiect Consiliul Judeţean Constanţa. Ăla pe care vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir l-a citit acum două zile în plenul şedinţei. Şi trebuie să aflaţi şi voi tărăşenia.

Promotii tablouri pecanvas.ro

“[…] din controlul efectuat de Camera de Conturi Constanţa la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa s-a constatat că titlurile executorii transmise de către instanţele de judecată în baza  sentinţelor civile definitive rămase irevocabile au fost comunicate organelor de executare fiscală, fără a avea toate elementele necesare punerii acestora în executare, fapt ce a creat confuzii şi întârzieri în executarea creanţelor cuvenite bugetului de stat, în urma verificărilor s-a mai constatat că o parte din amenzile civile comunicate spre executare al AJFP Constanţa, au fost înregistrate iniţial pe numele debitorului persoană fizică Nicuşor Daniel Constantinescu, iar ulterior au fost transferate în contul persoanei juridice Consiliul Judeţean Constanţa, care în cele mai multe cazuri nu a formulat contestaţie la executare şi a achitat amenzile în cauză”, arată inspectorii de conturi în raportul nr.1484/D.38 din 13 august 2015 Camera de Conturi Constanţa.

Curat murdar Coane Nicuşor! Am şi eu o amendă de circulaţie (şi două puncte) pentru că aveam viteză, nu mi-o plătiţi şi mie?

P.S. Raportul e plin de „porcuşori” , dar o să vă arăt în zilele următoare.

 

Sursă foto: Youtube.com

 

 

 

(Citit de 561 ori, 1 afisari astazi)