Freedom House România anunţă o nouă ediţie a concursului Tânărul Jurnalist al Anului. Anul aceasta, însă, concursul prevede, pe lângă secţiunile clasice (Actualitate internă, Economie,Justiție și Mediu) o nouă secțiune cerută de public și vitregită de mulți patroni de publicații – Investigații.
„Vom departaja astfel mai bine domeniile față de anul trecut (când candidaturile excelente și diverse de la Justiție și Stat de drept au pus juriul într-o poziție foarte dificilă) și îi vom recompensa pe măsură atât pe ziariștii care urmăresc în mod curent evoluția justiției în România (activitatea parchetelor, evoluția dosarelor în instanțe, amenințările la adresa statului de drept etc.), cât și pe aceia care realizează efectiv investigații – cu accent pe anchetele privind evaziunea fiscală, contrabanda, spălarea de bani, corupția”, menţionează Freedom House.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Totodată, o altă noutate a ediţiei 2015 a concursului Tânărul Jurnalist al Anului este legată de înscrierea în concurs a articolelor recente: vor fi luate în considerare articolele publicate anul acesta, până în 31 august 2015.

Ceremonia de premiere va avea loc în cadrul celei mai mari conferințe media din regiune – Forumul Media Europa de Sud-Est care se va desfășura anul acesta la București, în 5-6 noiembrie 2015.

Ediția din 2015 se desfășoară cu ajutorul sponsorilor UniCredit BankEco–Rom AmbalajeAlexandrionPolisea și Antalis și cu susținerea Programului Media Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer și The Group.

Luni, 28 septembrie 2015, va fi prima zi de înscriere, cei interesaţi putând consulta pagina special dedicată concursului, freedomhouse.ro/tja.

 

(Citit de 187 ori, 1 afisari astazi)