Un consilier judeţean PSD din Constanţa, Sabrina Maria Nedelcu, a făcut, azi, un comentariu dur şi insultător la adresa românilor care au ieşit, aseară, în stradă, pentru a protesta împotriva ordonanţelor Guvernului Grindeanu. Mesajul tinerei social-democrate a fost următorul: “Practic România nu este de accord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii înapoi. România vrea să plătească 200 de RON pe lună pentru acela care a furat 2000 de Ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”.

Promotii tablouri pecanvas.ro

La câteva ore, PSD Constanţa a remis un comunicat de presă în care se delimitează ferm de declaraţiile propriului său membru de partid: “În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional”, se menţionează în comunicatul de presă. Mai mult, Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa sa va renuni în cel mai scurt timp pentru a decide ce măsuri se impun în această situaţie. Nu mai puţin important, PSD Constanţa îşi cer scuze public pentru declaraţiile defăimătoare ale consiliului judeţean PSD la adresa protestatorilor.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu, a luat atitudine în acest caz, condamnând declaraţiile Sabrinei Nedelcu. “Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Sabrina Nedelcu este consilier județean din 22 iunie 2016.

Şi grupul consilierilor judeţeni PNL a criticat dur declaraţiile tinerei social-democrate. „Este incalificabil acest gest şi noi, grupul consilierilor PNL, considerăm că se impune demisia de urgență a Mariei Nedelcu din Consiliul Judeţean Constanţa. Fiecare moment în care doamna Maria Nedelcu continuă să fie un reprezentant al Consiliului Judeţean Constanţa este o ruşine pentru această instituţie şi o palmă peste obrazul tuturor românilor care au ieşit din proprie convingere să protesteze împotriva atitudinii sfidătoare şi total nedemocratice a partidului pe care aceasta îl reprezintă”, se precizează într-un comunicat de presă dat publicităţii de PNL.

 

 

(Citit de 356 ori, 1 afisari astazi)