Teatrul de Stat joacă pentru elevii din judeţul Constanţa şi pentru copiii din centrele de plasament. Astăzi, de la ora 16.00, va fi pus în scenă spectacolul „Razna prin poveşti”, după Ion Creangă, pentru elevii din Hârşova, Năvodari, Ciocârlia, Horia, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa, precum şi pentru copiii din centrele de plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Promotii tablouri pecanvas.ro

„Razna prin poveşti”  este un melanj între „Bojdeuca lui Creangă”, „Prostia omenească” şi „Soacra cu trei nurori”. Scenariul este semnat de Laura Maria Schevach şi Nicolae Poghirc, regia, tot de Nicolae Poghirc, scenografia, de Sanda Mitache, iar muzica poartă semnătura lui Liviu Manolache.

Din distribuţie fac parte Ionuţ Alexandru, Cristina Oprean, Andu Axente, Alexandru Iacov, Paula Prodan, Georgiana Rusu, Florina Stanculeţ şi Andor Luca Axente. Potrivit reprezentanţilor teatrului, spectacolul a fost prezentat cu succes la Festivalul „Hansel şi Gretel” (Bucureşti), la Festivalul de Teatru pentru Copii şi Tineret „Cărăbuş” (Brăila), dar şi la Festivalul Internaţional de Teatru de la Izmir (Turcia).

(Citit de 124 ori, 1 afisari astazi)