Mihai Daraban a fost reales astăzi, cu unanimitate de voturi, prin vot secret, preşedinte al Colegiului de Conducere, respectiv preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, pentru un nou mandat, pentru perioada 2016-2020. Evenimentul a avut loc în cadrul Adunării Generale a Reprezentanţilor Membrilor CCINA Constanţa, reunită statutar la sediul CCINA Constanţa.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Totodată, a fost reînnoit mandatul membrilor Colegiului de Conducere, pentru un nou mandat de patru ani, în conformitate cu art. 28 pct. 2 din Statutul CCINA Constanţa. În acest context, au fost reconfirmaţi şi cei patru vicepreşedinţi ai CCINA Constanţa, pentru un nou mandat de patru ani, respectiv: Radu Rusen, preşedinte al Secțiunii Industrie – Construcții, Fotini Teodorescu, preşedinte al Secțiunii Agricultură – Industrie alimentară, Florin Cârstocea, preşedinte al Secțiunii Comerț – Turism – Servicii, Andrian Mihei, preşedinte al Secțiunii Transporturi – Navigație

De asemenea, Dănuţ Jugănaru a fost reconfirmat în calitatea de director general pentru un mandat de patru ani.

Mihai Daraban se află la cel de-al patrulea mandat, înca din anul 2002 fiind ales preşedinte al CCINA Constanţa. Amintim că în 2014 a fost ales şi preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

(Citit de 321 ori, 1 afisari astazi)