Titanic vals revine pe scena Teatrului de Stat

Promotii tablouri pecanvas.ro

După o pauză de mai mulți ani, apreciatul „Titanic vals” este din nou în atenția publicului constănțean. Și revine pe scenă exact atunci când trebuie, în prag de alegeri.titanic

Regizat de Cristian Șofron după textul omonim de Tudor Mușatescu, spectacolul are o distribuție nouă: Liviu Manolache,Cristina Oprean, Ileana Ploscaru, Florina Stănculeţ, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ştefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman și Gelu Ciobanu.

Puteți vedea spectacolul în acest weekend la Teatrul de Stat Constanța, sâmbătă și duminică de la ora 19:00. Să vedem cu cine votați după.

 

Șuie Paparude în Doors Clubsuier

Michi, Dobrică și Bean readuc în Doors Club single-uri binecunoscute și piese noi. Obișnuiți ai clubului, băieții de la Șuie Paparude promit un concert de senzație. Aveți ocazia să ascultați și să dansați pe „Soundcheck”, „A fost odată”, „Cu zâmbetul pe buze”, „Pentru inimi” și multe altele.

Se întâmplă vineri, 8 aprilie, la ora 23:00.

 

desantDesant cântă în Phoenix

Alex Anka (lead vocal), Tibi Săulescu (guitar), Alin Achim (bass), Mihai Dobrescu (drums) sunt membrii trupei „Desant”, și ajung la Constanța vineri, 8 aprilie, la ora 21:30, în Club Phoenix.

Evenimentul face parte din turneul național de promovare al celui de-al doilea album „Vulpea Deșertului”, nu vor lipsi însă piese de pe primul album „Joc de Noroc” lansat în 2012.

 

Seară de Folk și Rock în Timeless

Obișnuiți ai localului, cei trei artiști Silviu Covaci, John Micu și Virgil Stoica, oferă două seri consecutive de folk și rock în Timeless. Pentru concertul de vineri 5 aprilie biletele s-au epuizat, însă puteți participa la cel de sâmbătă, de la ora 21:30.

Distracție plăcută!

 

Operă şi operetă la Teatrul Naţional Oleg Danovski

Sâmbătă, de la ora 19, Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski a programat opera NABUCCO de G. O-noapte-la-Venetia-1Verdi. Spectacolul, dirijat de Pierre Walter din Franţa, îi va avea ca solişti pe Ştefan Ignat, Sorina Munteanu,  Orest Pîslariu şi Liviu Indricău din Bucureşti şi pe cântăreţii teatrului constănţean Lucia Mihalache, Doru Iftene, Constantin Acsinte şi Mihaela Ionescu.

Duminică, tot de la ora 19, vine rândul operetei O NOAPTE LA VENEŢIA de J. Strauss, dirijată de Gheorghe Stanciu şi aducând-o în faţa melomanilor pe Ionela Duma, aflată la debut. Din distribuţie mai fac parte Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Ştefan Popov din Bucureşti, Constantin Acsinte, Laurentiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheşel, Robert Safta şi Cristian Parmac.

Biletele pot fi rezervate la Agenţia de bilete, telefon 0241-481460 şi au costuri de 40 lei, 30 lei sau 25 lei (în funcţie de locul din sală), iar pentru pensionari, 20 lei şi pentru elevi şi studenţi în grup organizat, 15 lei.

(Citit de 168 ori, 1 afisari astazi)