Calcule, strategii, diversiuni. Liste de candidaţi, înţelegeri, negocieri. Cam asta e atmosfera momentului, în (mai) toate partidele, în perspectiva scrutinului din iunie. Evident, în PNL Constanţa lucrurile sunt… în fierbere. Potrivit unor surse, la momentul actual se discută despre lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa. N-ar fi vorba, susţin surse interne, atât despre membri de partid cu notorietate, cât despre oameni de afaceri de succes.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Astfel, deputatul Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa şi aspirant la fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, ar avea trei nume noi pentru cea mai puternică instituţie din judeţ. Este vorba despre trei oameni de afaceri: George Muhscină, Gheorghe Lămureanu şi Cristian Remus Baisan. Cu excepţia liberalului Lămureanu din Agigea, cu afaceri în zona de agricultură, celelalte două nume sunt cvasi-necunoscute.

Aşa cum am mai menţionat, numele lui George Muhscină a fost legat, pentru o perioadă de timp, de cel al postului de televiziune Constanţa TV. Omul de afaceri a devenit, în urmă cu doar câteva zile, membru al CJEx al PNL Constanţa, în urma suspendării din această calitate a lui Adrian Stan.

În ceea ce-l priveşte pe Cristian Remus Baisan, deşi este membru vechi în PNL, aşa cum susţin sursele menţionate, el nu a fost niciodată un liberal activ. De altfel, o bună perioadă de timp a fost plecat din ţară, revenind în România în urmă cu şapte ani. Numele său este legat de cel al Finn Land Concept.

Sigur, lista de candidaţi e departe de a fi bătută în cuie, fiindcă într-un partid mare, aşa cum e PNL-ul, orgoliile şi, poate, şi nevoia de a prinde funcţii, meritate sau nu, sunt pe măsură.

 

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

(Citit de 814 ori, 1 afisari astazi)