Un centru de informare și asistență electorală pentru alegerile locale din 5 iunie va fi pus la dispoziţia cetăţenilor de Expert Forum, cu sprijinul Funky Citizens.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Prin platforma www.expertforum.ro/votcorect și la numărul de telefon Telverde 0800 080 200, organizatorii vor răspunde întrebărilor legate de procedurile de vot și sesizarea neregulilor.

Platforma VOTCORECT va conține un formular prin care orice cetățean poate sesiza nereguli din campania electorală sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizările transmise va fi atent analizată și se va acorda asistență unde este cazul. Platforma va include și o secțiune cu răspunsuri la întrebările cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, noutățile legislative și practice legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, procedurile de observare sau cele de sesizare a neregulilor. Cei interesați pot găsi pe site inclusiv modele de întâmpinări și plângeri.

Continuând experiența din noiembrie 2014, astăzi, 4 iunie, şi mâine, 5 iunie funcţionează un call center – Telverde 0800 080 200.

Astăzi, programul de funcționare este 12 – 20, iar pe 5 iunie, 6 – 23. Apelurile sunt gratuite din rețelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS şi UPC.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să îl contactați pe Septimius Pârvu, manager de proiect Expert Forum, la adresa septimius.parvu@expertforum.ro sau la numărul de telefon 0787.638.315.

(Citit de 104 ori, 1 afisari astazi)