Tango, Ducu Bertzi şi costume de baiele sunt combinaţia acestui week-end de Carusel Cooltural, festivalul verii organizat de Asociaţia culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului”.

Promotii tablouri pecanvas.ro

După spectacolul de aseară, o piesă în regia lui Lucian Iancu urmată de concertul constănţenilor Ionuţ Micu & Band, Caruselul Cooltural continuă azi, de la ora 20.00, cu un show realizat de acelaşi actor şi regizor constănţean.

Este vorba de „Mamaia în costum de baie”, un spectacol complex de teatru, muzică şi dans care aduce în faţa spectatorilor, pe aceeaşi scenă din piaţeta Cazinoului din Mamaia, o succesiune de tablouri. Ţinuta estivală este tema ce ne va purta din vremea coanei Chiriţa a lui Alecsandri, trecând prin lumea lui I.L.Caragiale, prin moda charleston şi moda rock până în prezent.

Seara va fi încheiată de trupa „Friends”.

Sâmbătă, 6 august, este seară de tango. Mariano Castro (Narcotango) reinterpretează, alături de Jezebel Tango Project, teme celebre sub genericul „Tango del Mar”. Spectatorii vor putea şi ei să danseze alături de campioana europeană la tango, Laura Iaru şi alte zeci de dansatori profesionişti.

Duminică vine rândul Teatrului de Stat din Constanţa să intre în scenă, cu piesa lui Goldoni, „Gâlcevile din Chioggia”. Dar nu înainte de concertul eveniment al acestui week-end, care îi va încânta pe spectatorii maturi şi îi va purta cu sufletul înapoi în tinereţile lor. Este vorba de inconfundabilul Ducu Bertzi, cu şlagărele sale pe care mulţi le-am fredonat „Când s-o-mpărţit norocul”, „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Floare de colţ”, „Suflet fără chei”

Toate spectacolele festivalului încep de la ora 20.00.

(Citit de 143 ori, 1 afisari astazi)