Spectacolele Caruselulului COOLtural reîncep joi, 25 august, cu o comedie bulevardieră a Teatrului de Stat Constanţa. „Scaiul“, de Georges Feydeau, în regia lui Ion Lucian va aduce râsul în rândul spectatorilor din piaţeta Cazinoului din Mamaia.

Promotii tablouri pecanvas.ro

În a doua parte a serii revine Jezebel, cântăreaţa pe care am avut ocazia să o ascultăm, cu surpriză şi cu mare admiraţie, în seara de tango de acum două săptămâni. Spectacolul de joi se intitulează „De la Maria Tănase la Edith Piaf, prin Micul Paris“ şi promite un repertoriu ce va pune în valoare vocea minunată a Izabelei Barbu.

Vineri, 26 august, Clubul Amicii Constanţa aduce pe scenă „Baby Fashion Day”, un spectacol dedicat modei pentru copii, cu defilări şi concursuri de Mini Miss şi Mini Mister.

Sâmbătă, 27 august, se reia show-ul acestei veri, „Mamaia în costum de baie“, o comedie regizată de Lucian Iancu şi jucată actori ai Teatrului de Stat Constanţa împreună cu studenţi ai Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius“.

Seara va fi încheiată de show-ul „Tari ca piatra“ cu violoncelistul Adrian Naidin şi bateristul constănţean Ionuţ Micu. Un duet instrumental care va fi completat de vocea lui Adrian Naidin, apreciat mai ales pentru reinterpretarea în manieră personală a unor partituri clasice şi folclorice. Naidin este cel care îi acompaniază de obicei pe cei doi mari actori Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele în spectacolele lor de recitări.

Duminică, 28 august, începe cu Gaşca Zurli care va pune în scenă un nou spectacol educativ şi interactiv pentru copii, cu zâne, vrăjitoare, pitici, muzică, dans şi jocuri. În cea de-a doua parte a serii va urca pe scenă constănţeanul Alexandru Neş, care va susţine un concert de muzică pop, dance şi balade.

Reamintim că Festivalul Verii – Carusel COOLtural este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ şi Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa. Se desfăşoară în fiecare week-end (în această săptămână începând de joi, 18 august), în Piaţeta Casino din Mamaia, până pe 4 septembrie, de la ora 20.00. Intrarea este liberă!

(Citit de 84 ori, 1 afisari astazi)