A treia săptămână a Festivalului Verii Carusel COOLtural menţine ritmul primelor două, aducând la mare, la Mamaia, alte vedete adevărate în spectacole de calitate.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Vineri, 29 iulie, seara începe cu o comedie ce o are ca protagonistă pe actriţa Paula Chirilă. Piesa „Nimic nu-mi scapă” este pusă în scenă de Compania de teatru Caravan Art şi îi mai are în distribuţie pe Aniela Petreanu, Andra Stoicescu, Claudiu Maier, Gabriel Răuţă şi Cristi Toma. Regia este semnată de Mihai Baranga textul fiind adaptat după piesa „Încurcă lume” de A.D. Herz.

Trupa Publika va urma în partea a doua a serii de vineri. Din portofoliul său, pe lângă sute de concerte susținute, menționăm faptul că au fost invitați să cânte la o petrecere privată din Dublin a grupului irlandez U2 și în deschidere la concertul din România, din 2013 al miticului Steve Vai.

Sâmbătă, 30 iulie, Maia Morgenstern şi Mircea Rusu urcă pe scena din piațeta Cazinoului în piesa „Între ciocan şi nicovală”, regizată de Horaţiu Mălăele. Este un spectacol al Teatrului Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea, o comedie adaptată după „Fierarii” de Milos Nikolic. Alături de cei doi protagonişti, mai sunt în distribuţie Dan Constantin şi Gabriel Popescu.

În partea muzicală a serii va evolua celebra trupă Proconsul.

Duminică, 31 iulie, este seara muzicii, alături de Trupa Basska formată din opt coseuri care creează o combinaţie muzicală în stilurile ska, reggae, hip-hop, drum’n’bass și rock.  vin să spună o poveste inspirată, tânără şi de neratat.

După ei, The Kryptonite Sparks, un grup pe care site-ul de specialitate  metalhead.ro îl prezintă ca „un power-trio incandescent, o combinaţie eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk şi avant-prog. Recreează aroma britanică a anilor `70, condimentată de groove; un melanj de modernism şi simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă. Pot conţine urme de pop!”.  Seara se va încheia cu grupul Rise Of Artificial – ROA, care a cucerit publicul românesc cu un sound inconfundabil.

Reamintim că spectacolele încep în fiecare seară a week-end-ului la ora 20.

Festivalul Verii – Carusel COOLtural este un eveniment organizat de Asociaţia culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului”, susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ şi Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa. Se va desfăşura în fiecare week-end (în anumite săptămâni şi joi), în Piaţeta Casino din Mamaia, până în data de 4 septembrie.

 

Foto: vestic.ro

(Citit de 138 ori, 1 afisari astazi)