Deputatul Bogdan Huţucă şi-a anunţat astăzi, oficial, candidatura la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă, alături de Huţucă fiind liberali care susţin candidatura sa: primarii localităţilor Mangalia, Techirghiol, Eforie, Ovidiu, Poarta Albă, consilieri locali şi judeţeni (Cristina Văsii, Bogdan Bola, George NiculescuRadu Matei, Sorin Mocianu), dar şi secretarul general al PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu. „Îmi lansez candidatura ca președinte al filialei PNL Constanța. Aș dori să împărtășesc câteva gânduri anticipând o întrebare care se pune întotdeauna, «ce v-a determinat să candidați pe această funcție?» După cum bine știți, de-a lungul timpului am ocupat fel de fel de poziții în care am avut rol de coordonator, de conducător și nu aș fi reușit nici să demonstrez, nici să performez în aceste poziții dacă nu aș fi avut alături de mine oameni implicați, oameni pricepuți, oameni hotărâți, oameni care știu să lucreze în echipă. Am ajuns în Parlamentul României și nu mi-a luat mult timp să îmi dau seama de faptul că acţiunile mele din cadrul Comisiei Buget-Finanțe, acţiunile mele din plenul Parlamentului țin cont și de poziția pe care o ocup în grupul parlamentar PNL și țin cont de poziția filialei în Biroul Permanent al Partidului Național Liberal. Ceea ce încerc să vă spun este că e foarte important ca fiecare parlamentar și fiecare consilier județean să aibă în spate o echipă puternică, un Birou Permanent Județean format din oameni responsabili, oameni care se respectă reciproc, oameni care sunt dispuși să renunțe la confortul personal pentru a consolida această filială, oameni capabili de o confruntarea de idei constructivă, non-conflictuală”, a declarat parlamentarul constănţean, în cadrul conferinţei de astăzi, menţionând că este hotărât să câştige fotoliul de preşedinte al PNL Constanţa.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Tot astăzi, Bogdan Huţucă a vorbit şi despre nevoia PNL de a-şi regăsi identitatea, de a se manifesta strict în spiritul doctrinei liberale, de a fi mai înclinat spre mediul de afaceri şi spre măsurile de relaxare fiscal, dar şi spre dezvoltarea investiţiilor în România. „Actualul program de guvernare conţine câteva măsuri de relaxare fiscală care puteau fi luate oricând în ultimii 12 ani şi e bine că au fost luate şi acum. Problema acestui program de guvernare este că au înghesuit toate măsurile de relaxare fiscală în 2017, nemailăsând loc de investiţii în economie, ceea ce agravează sustenabilitatea bugetului general consolidat”, a explicat parlamentarul liberal.

Aspirantul la funcţia de lider al Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, singurul candidat oficial al partidului până la acest moment, a ţinut să sublinieze importanţa echipei pe care se bazează în proximele alegeri: Nu vorbim despre un preşedinte-locomotivă care trage partidul, ci vorbim de o echipă în care toţi sunt dispuşi să muncească”.

 

 

(Citit de 194 ori, 1 afisari astazi)