În această seară, de la ora 20:00, Speak Floyd, prima trupă tribute-band Pink Floyd din România (și deocamdată singura), concertează în Doors Club din Constanţa. Speak Floyd a luat naştere în ianuarie 2010, la Cluj, având în componenţă muzicieni cu experienţă care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de succes în rândul ascultatorilor de muzică de calitate din România.
Acest fapt demonstrează că şi după 30-35 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros, ceea ce a făcut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd să se desfăşoare până acum cu casa închisă.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Speak Floyd a concertat la Bacău, Oradea, Cluj, Suceava, Baia Mare, Târgu Mureş, Alba Iulia, Sebeş, Bucureşti dar şi în alte orașe din ţară.

Din formaţia fac parte David Bryan – voce, Sandy Deac – clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar, Kovacs „Kovi” Laszlo – electric & acoustic guitars, Răzvan „Vava” Rotis – tobe şi percuţie, Kolumban Zoli – bas, Edi Raita – clape, Lazăr Rudy – saxofon.

Prețul unui bilet este 55 de lei.

(Citit de 66 ori, 1 afisari astazi)