Strada Traian din Constanţa este, probabil, una dintre cele mai oropsite în ultimii ani ai administraţiei Mazăre. Decăderea ei a început în 2007, odată cu demararea lucrărilor la proiectul de construcţie a unui centru comercial chiar pe Valea portului (cum îi spun constănţenii), adică pe un teren aparent inutilizabil, pe care l-ar fi creat investitorul strategic mult-lăudat de fostul primar. Doar că proiectul a fost lăsat baltă, iar excavările realizate au provocat surparea străzii Traian pe o lungă porţiune şi au afectat blocurile din preajmă, care au început să se crape. Strada a fost temporar închisă şi au fost efectuate lucrări de consolidare, însă lucrurile, aşa cum se vede din fotografii, nu stau deloc bine.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Încă există restricţii de circulaţie şi de parcare pe partea dinspre port a străzii, iar şantierul este lăsat în părăsire de ani buni.

Trotuarele sunt desfundate în urma numeroaselor lucrări de îngropare a cablurilor sau de reparaţii la conducte, iar ploile transformă strada într-o mocirlă. În plus, din lipsa locurilor de parcare, automobiliştii îşi lasă maşinile pe trotuare, care nu sunt destul de largi ca să permită şi circulaţia pietonilor.

Probabil pentru că ar fi inutil într-o asemenea mizerie, aproape pe toată lungimea străzii, de la BCR până la liceul Traian, nu există nici măcar un coş de gunoi. În aceste condiţii, cine ar mai putea reproşa trecătorilor că se descotorosesc de resturi cum pot sau că nu strâng mizeria făcută de câinii pe care îi scot la plimbare?

(Citit de 350 ori, 1 afisari astazi)