Veşti bune pentru cititori! Biblioteca Judeţeană Ioan. N. Roman din Constanţa îşi modifică, urmare a numeroaselor cereri din partea publicului, programul de funcţionare. Constănţenii vor avea astfel posibilitatea de a apela la serviciile bibliotecii într-un interval mai mare de timp. Potrivit anunţului instituţiei, noul program, care intră în vigoare începând cu data de 1 septembrie, prevede: luni, Secţia de împrumut pentru copii, Mediateca şi sala cu Internet pentru public funcţionează între orele 08.00 – 16.00, în vreme ce biroul pentru înscrieri, Secţia de împrumut pentru adulţi, sălile de lectură şi Centrul de Informare comunitară sunt deschise publicului în intervalul orar 12.00-20.00.

Promotii tablouri pecanvas.ro

Marţi, miercuri şi joi toate secţiile bibliotecii sunt deschise între orele 08.00-20.00, iar vineri, în intervalul 08.00-16.00.

Mai mult, Biblioteca Judeţeană Ioan N. Roman rămâne deschisă şi sâmbăta, conform următorului program: biroul pentru înscrieri, Secţia de împrumut pentru copii şi cea de împrumut pentru adulţi sunt deschise între 08.00 şi 16.00.

 

(Citit de 664 ori, 1 afisari astazi)